500+ millió forint hirdetési tapasztalattal…

Egészségügyi marketing tudástár

Magyarország legnagyobb, ingyenesen elérhető egészségügyi marketing tudásanyaga.

A modernkor páciense gyors és minőségi ellátást szeretne, a magánszektor pedig állandó és stabil flow-t szeretne a páciensei számában.

Mi lehet a megoldás? 

Ennek a cikknek a célja, hogy lényegretörően összeszedjem azokat az információkat, amik segítségével megértheti a jelen, valamint a következő időszak történéseit.

Milyen innovációk fogják feje tetejére állítani a magánegészségügyet, valamint hogyan érdemes megtervezni a tökéletes páciensélményt?

Minden helyzet csak nézőpont kérdése. Válságos időszakok mindig is voltak és lesznek. Gondolja újra üzleti stratégiáját és helyezze praxisát a következő szintre!

Tudja honnan érkeznek az új páciensei a rendelőjébe? Hogyan és mi alapján döntenek, amikor az Ön szolgáltatását keresik? Most A-tól Z-ig kivesézzük a témát!

Eltűnnek a páciensei? Ha igen, akkor már biztosan tudja, hogy valami nincs rendben. Vajon hol romlott el a “gépezet”? A cikkemben 5 kérdéskört járok végig, hogy megtaláljuk a választ.

Nem csak kiváló szolgáltatást kell nyújtani, de kiegyensúlyozott orvos-páciens kapcsolatra is szükség van. De sokszor ez még mindig nem elég, hogy elérje az ideális páciens számot. Mi hiányozhat még?

Megtudja mondani, hogy egy átlagos páciensét az első bejelentkezéstől a teljes inaktívitásáig hányszor kezel és ez idő alatt mekkora bevételt hagy rendelőjébe? Ha nem, akkor ez a cikk Önnek szól!

 

A pazarló marketing elkerülésének egyetlen lehetősége az, hogy a bejövő, valós és mérhető eredményeket az első lépéstől az utolsóig meg kell ismerni. A 3-as formula segíteni fog!

 

A sztárpraxisként számon tartott egészségügyi vállalkozások is egyszer, valamikor a nulláról kezdték és ugyan azokon a nehézségeken és kihívásokon mentek keresztül.

 

Vannak orvosok és befektetők, akik képesek megduplázni praxisukat többlet kiadás nélkül. Most 11 pontban megmutatjuk, hogy praxiása bevételeit hogyan tudja növelni.

 

Azok az orvosok, akik önállóan vezetnek vállalkozást, sokszor nehezen küzdenek meg a siker iránti felelősség terhével, ahelyett, hogy mindezt megosztanák egy csapattal.

Mi a célunk a marketing tudástárunkkal?

Az egészségügyi marketing tudástár egyetlen célja, hogy segítse felzárkoztatni a magyar magánpraxis marketinget. Írásainkkal nem csak a releváns páciensszerzés elemeiről, de a praxisban felmerülő üzleti korlátokról és lehetőségekről is beszélünk.

Legjobb tudomásunk szerint ma egyetlen egy blog nincs Magyarországon, amely ennyire nyíltan és szakmailag hiteles információkkal alátámasztva beszélne az egészségügyi versenyszféra megoldásra váró kérdéseiről.

Sok esetben nem nagyobb pácienskörre, hanem alaposabb üzleti szervezésre és menedzsmentre van szükség.

Tapasztalatink szerint a versenyben az győz, aki az emberközpontú orvosi gondolkodást sikeresen integrálja az üzleti és vezetői gondolkodásmóddal. 

Tudástárunk ebben szeretne segítséget nyújtani.

Világszinten a magánpraxis marketingben ma már jól ismert és működő megoldások születtek, amiket szinte egytől egyig a magyar piacon is lehet alkalmazni.