500+ millió forint hirdetési tapasztalattal…

Orvos weboldalkészítés árak

 Etikusan, grafikától a szövegírásig kulcsrakészen.

MINI WEB

Kevés a büdzsé? Fejlődjünk együtt!

250 000 Ft-tól

Elkészítési idő: akár 2-7 munkanapon belül

+ éves karbantartási díj

PRO WEB

Akarok egy egyszerű, szuper weboldalt!

490 000 Ft-tól

Elkészítési idő: akár 15 munkanapon belül

+ éves karbantartási díj

Tételmagyarázat weboldalkészítéshez

Felmérjük az Ön által képviselt iparágat, szakmát, a piacot, a konkurenseket, ennek köszönhetően konkrét stratégiát tervezünk. Ennél a lépésnél már nagyon sok fontos taktikai lépést is meg tudunk határozni, ami az induláshoz elengedhetetlen.

Tiszteljük a grafikusokat, de egy frissen induló magánpraxisnál (kis vállalkozásnál), nem terveztetünk több 100 ezer forint értékben webdizájnt. A világháló tele van profi csapatok által készített webolal sablonokkal, amiket szabadon felhasználhatunk. Így is rengeteg munka van ezekkel az oldalakkal, de legalább a tervezési munkálatokat és költségeket megspórolhatjuk. 

Nincs tárhelye, se domain címe? Semmi gond! Mindenben segítünk! Továbbá minden tárhellyel kapcsolatos ügyben eljárunk Ön helyett!

Egyéni logót és arculatot kap a cége, ahelyett hogy több százezer forintot kifizetne. Ha van ötlete, akkor annak alapján indulunk el. Ha nincs elképzelése, csak választania kell az általunk megtervezett arculatok között.

Egy weboldalnak nem szépnek kell lennie, és nem a szomszédomnak készítem! Egy jó weboldal szolgálja a pácienseit, és ez által a praxisa üzleti érdekeit! Zongorista példával élve: Ha Ön Frederic Chopin, akkor mi készítjük a tökéletes zongorát!

A munkálatokat egy átfogó kulccszókutatás előzi meg. Mit is jelent ez? Felkutatjuk, hogyan keresik az Ön szolgáltatását a páciensei, azaz milyen kifejezéseket (kulccszavakat) írnak be a Google Keresőbe, hogy a problémájukra megoldást találjanak.

Ha ezek a kifejezések, kulcsszavak szerepelnek a weboldalon, azaz a felhasználó pontosan azt találja a weboldalon, amit keres. Így a weboldal nemcsak a felhasználóknak lesz releváns, hanem a Google is annak tartja majd, ami további eredményeket szül.

Feltesszük a Google Maps-re, azaz felkerül a térképre, hogy még könnyebben megtalálják az Ön praxisát és lássák azonnal, hogy hol található helyileg a rendelője. Aki nem található ezen a térképen, az nem létezik.

Hogy ne csak a hirdetésekből növeljük a forgalmát és a páciensei számát, vannak olyan technikai beállítások, amelyek elősegítik az organikus rangsorát, előrébb kerülhessen a Google ingyenes találatai között. Célunk, hogy ne csak a felhasználók, de a Google számára is relevánsak legyünk.

Minden beállítást elvégzünk, hogy megfeleljünk a GDPR irányelveknek. (Adatvédelmi nyilatkozat, cookie elfogadó ablak)

Amennyiben több nyelvre szeretné lefordítani a weboldalt, minden technikai beállítást elvégzünk, hogy ez ne okozzon gondot. A szöveg fordítását karakter vagy szótag áron szakfordítók végzik, ha házon belül nincs segítsége. 

Páciens-szerző garancia

Páciens-szerző garancia

Bízunk magunkban, nem viccelünk.

Legjobb tudomásunk szerint az országban egyedülállóként biztosítunk pénzvisszafizetési garanciát az egészségügyi szektorban.

Abban az esetben, ha az általunk épített marketing rendszerrel, 30 napon belül egy új érdeklődőt sem szerzünk, akkor a hirdetési fiók(ok) menedzsment díjának 100%-át elengedjük!

Melyik csomagot válasszam?

Minden üzleti helyzetre megoldást biztosítunk!

MINI WEB

"Limitált a büdzsém. Segítsetek!"

Azonnal szeretne a ringbe szállni először kevés befektetéssel.

A weboldalt szerződés aláírástól számítva akár 2-7 munkanapot követően elkészítjük!

PRO WEB

"Mond meg, hogy mire van szükségem!"

Azt kapja, ami a pontos céljaihoz és elvárásaihoz fog igazodni.

A weboldalt szerződés aláírástól számítva akár 15 munkanapot követően elkészítjük!

Jól döntök?

A kérdés megválaszolására hoztunk egy grafikont, ami szemlélteti az ár-érték arányt, hozzáadott értéket, releváns piacismeretet összevetve minket más marketingessel vagy ügynökséggel.

Gyakori kérdések

Akkor most mindenkinek segítetek?” (Még a közvetlen szomszédomnak is?)

Nem! Ha megállapodunk Önnel, akkor az adott városból KIZÁRÓLAG Önnek fogunk dolgozni.

Garanciát vállaltok a munkátokra?

Igen! Abban az esetben, ha az általunk épített marketing rendszerrel, 30 napon belül egy új érdeklődőt sem szerzünk, akkor a hirdetési fiók(ok) menedzsment díjának 100%-át elengedjük! 

Van-e részletfizetési lehetőség?

Igen! Az összegtől függően 2 vagy 3 részletre szoktuk felosztani. Viszont a hirdetési fiók menedzsment díjaknál nincs ilyen lehetőség.

Milyen köttöségek vannak az együttműködés során?

Egy egyszerű, 30 napos felmondási idővel fogunk szerződni. Ez azt jelenti, hogy ha nem elégedett, akkor szinte azonnal tovább állhat.

“Van egy félkész, egyedi kódolású weboldalom. Befejezitek?”

Nem! Kizárólag WordPress nyílt forráskódú rendszerekkel dolgozunk, amely 100%-os szerkeszthetőségi szabadságot biztosít Önnek, valamint nekünk marketingesek számára egyaránt.

Tapasztalataink szerint csak a fejfájás van az egyedi kódolású weboldalakkal, valamint minden egyes alkalommal, amikor módosítást kell kérni fizetni kell a fejlesztőnek, valamint 3-szor több időbe is telik.

“Az egyik ismerősöm mindezt féláron is megcsinálja. Miben különböztök?”

A válasz az alternatív költségben található.

Az alternatív költség azt jelenti, hogy mi az páciens mennyiség és bevételi érték, amit azért NEM FOG megkeresni, mert “olcsó jános” megnézett 5 youtube videót és azt állítja magáról, hogy online marketing szakember.

Vagy a kedvenc példám: Amikor egy másik ügynökség kinyalt, szexin sármos értékesítője vagy maga a tulajdonos győzi meg az ügyfelet referencia munkák, valós eredmények nélkül, hogy “Higgye el, ez nagyon jó lesz Önnek!”

Mielőtt dönt, mindenképp gyűjtsön releváns, hiteles, leellenőrizhető és valós ügyfélvéleményeket a partneréről.

Mikor számíthatok érezhető eredményre?

Ha a praxis ajánlata, valamint a marketing gépezet rendben van, (akár) már másnaptól kezdve érezhetjük az eredményét. Viszont  a tapasztalat az, hogy kell 1-2 hónap, mire érdemleges következtetéseket lehet levonni a teljesítményről.

Weboldalkészítés esetén állandóan egyeztetni kell majd veletek?

Nem! Projektindulásnál átbeszéljük az elképzeléseket és ennyi. Nem fogjuk felesleges apró kérdésekkel piszkálni. Csapatunk erőssége a probléma-megoldás.  Viszont kivételt képeznek az orvosi, szakmai anyagok, amiket mindenképpen legalább egyszer el kell olvasnia.

Személyre szabhatóak a csomagok?

Igen! Ha a csomagokból valamelyik elemére nincs szükség, akkor tudunk egyedi árat képezni.

Partnereink mondták

Varga Imre
Varga Imre
Vitalitás Fogászati Központ, Budapest - Zürich
Tovább olvasom
Idén márciusban nem várt kihívás elé került az egészségügyi cégünk, de Lili és Gergő segítségével sikerült pár nap alatt egy nagyon komoly és sikeres Svájcban futó google adwords koncepciót és kampányt összeállítanunk! Maximálisan tudom Őket ajánlani mind szakmailag, mind emberileg! Lili, Gergő, köszönet, és csak így tovább 😊👏👏👏
Czigler Péter
Czigler Péter
Clinident.hu
Tovább olvasom
Régóta futtatunk AdWords és Facebook kampányokat, de amióta Gergőék vették át a menedzselést, új távlatok nyíltak számunkra. Gergő jól felkészült szakember, és bármikor segítőkészen válaszolt a felmerült kérdeseinkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a versenytársaink kivételével. 😊
Ferenczi-Varga Nóra
Ferenczi-Varga Nóra
Várfok Dental, Székesfehérvár
Tovább olvasom
A Silicium Marketing Csapata menedzseli a Várfok Dental online kampányait. Ők készítették az új honlapunkat is. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, nagyon segítőkészek, minden kérdésünkre szinte azonnal válaszolnak. Nemcsak hogy a közös munka is flottul megy, de még az eredményekkel is elégedettek vagyunk.
Diósy Mónika
Diósy Mónika
fotona.com
Tovább olvasom
A Fotona orvostechnikai lézerek képviseletében kerestem meg Gergőéket, mert üzleti tanácsra volt szükségem. Gergő pillanatok alatt átlátta ezt a sokrétű és bonyolult, sok szereplős piacot és már a konzultáció alatt számtalan hasznos javaslattal, praktikus ötlettel és előnyös információkkal látott el, melyek gyorsan alkalmazhatóak. Szívből ajánlom mindenkinek!
Josa Valeria
Josa Valeria
ENT Specialist, Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház
Tovább olvasom
Úgy érzem, szépen alakul minden. Tele van a rendelésem szinte egy hétre előre (mindig picit jobban). Örülök annak, hogy a fül-orr-gégészeti rendelésem most olyan, amilyennek én szeretném.
Szilágyi Katalin
Szilágyi Katalin
Szila-Dent, Budapest
Tovább olvasom
Gergő nagyon impulzív, kreatív, pontos ! Mióta együtt dolgozunk a rendelő forgalma folyamatosan növekszik, jó szervező, mindenkinek ajánlom.
Schmidt Róbert
Schmidt Róbert
Orvosajanlo.hu (diagnosztika)
Tovább olvasom
Mióta az OrvosAjanlo csoport hirdetéseit Gergő kezeli, közel 20%-kal nőtt a bevételem. Segített pontosítani a konverziómérést, így jobban átlátom, mire költünk. Nagyon segítőkész, ha bármikor segítséget kérek tőle, azonnal reagál, szuper vele dolgozni!
Mikó Nóri
Mikó Nóri
Fogászat Velence
Tovább olvasom
Hosszú idő és több vérszegény honlapkészítő próbálkozása után végre rátaláltam Gergőre. Az első perctől értettük egymást, végig gördülékeny volt az együttműködés. Most van egy működő honlapunk, ami még jól is néz ki. Köszönöm Gergő és Lili!
Botos Tibor
Botos Tibor
denticalc.com | Tibor Dental London
Tovább olvasom
Gergő nemcsak az egyik legfelkészültebb fogászati marketinges, akivel az elmúlt években találkoztam, hanem a legbecsületesebb és legkorrektebb is. Nagy ember nagy tudással!
Hürkecz Dániel
Hürkecz Dániel
evobrands.hu
Tovább olvasom
Gergőék a marketing ügynökségem egyik legfontosabb külsős partnerei, több közös projektünk fut sikeresen. Maximálisan korrekt, és megbízható csapat, a legjobb PPC-sek, akikkel valaha dolgoztam!
Domán Zsolt
Domán Zsolt
domarketing.hu
Tovább olvasom
Nagyon tetszik Gergő gyakorlatias hozzáállása és az a rendszere, amivel a bejövő telefonhívásokat tűpontosan méri. Ha a cégedben az érdeklődők telefonon hívnak és meg akarod mondani, hogy pontosan honnan érkeztek (Fb, Google Ads, organikus vagy bármi UTM paraméter alapján), akkor Gergőt keresd!
Tomcsányi Dóri
Tomcsányi Dóri
tomcsanyi.hu
Tovább olvasom
Lili kezeli a TOMCSANYI márka online hirdetéseit (Facebook és Google hirdetéseket). Nagyon elégedett vagyok a hozzáállássával, a közösen elért eredményekkel. Minden kérdésemre, problémámra gyorsan és segítőkészen válaszol. Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy őszinte, korrekt marketingest kerest.
Leskó Tamás
Leskó Tamás
Villányi úti Fül-orr-gégészet, Budapest
Tovább olvasom
Gergővel évek óta dolgozunk együtt. Megoldásai az online és offline térben unikálisak. Három jelzővel tudnám együttműködésünket jellemezni: kimagasló színvonal, ügyfélközpontúság és profizmus. Bizalommal forduljatok hozzá.
Reikli Mária
Reikli Mária
artroflex.hu (porcerősítő)
Tovább olvasom
Lilivel kb. 2 éve dolgozunk együtt. Google Ads hirdetéskezelőként támogatja az értékesítési folyamatunk több pontját: lead generálás és direkt értékesítés. Rendkívül rugalmas és nyitott az új ötletekre, valamint a kéréseinkre.
Szabó László
Szabó László
innonic.hu
Tovább olvasom
Marketinget nem szoktam kiszervezni, de Gerivel kivételt tettem. Rendszerben gondolkodik. Nem csak beállít 2-3 hirdetést és aztán magára hagyja, majd küld egy heti reportot széttárva a kezeit és mondván; ennyi van a piacban. Ehelyett érti és pontosan ismeri a beteg útvonalát a hirdetéstől egészen a székig. Profi. Nem tudok mást mondani.
Nagyi-Panicz Carina
Nagyi-Panicz Carina
Coradent Sopron
Tovább olvasom
Jelentősen növekedett a páciens forgalom rendelőnkben mióta Gergővel és Lilivel együtt dolgozunk. Nagyon jó velük az együttműködés, profi csapat! Nagyon jó érzés hogy ilyen szuper marketingesünk van!
Baranyai Zsolt
Baranyai Zsolt
bariatria.hu
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok a segítségükkel. Mi sem mutatja jobban, mint hogy a feleségemet is Önökhöz írányítottam!

Kérdezne?

Kérjen ingyenes konzultációt!