500+ millió forint hirdetési tapasztalattal…

Egészségügyi marketing csomagáraink

Segítünk feltölteni páciens-naptárát!

EXTRA LITE

Kicsi a büdzsé!

80 000 Ft / hó-tól

+ egyszeri beállítási díj

+ a hirdetési költség

LITE

Építsük fel a bizalmat!

190 000 Ft / hó-tól

+ egyszeri beállítási díj

+ a hirdetési költség

MEGA

Csapjunk a lovak közé!

290 000 Ft / hó-tól

+ egyszeri beállítási díj

+ a hirdetési költség

ULTRA

Ledominálom a piacot!

390 000 Ft / hó-tól

+ egyszeri beállítási díj

+ a hirdetési költség

Egészségügyi marketing tétel-magyarázat

Egyszerűen, hogy bárki megértse.

Meglévő hirdetési fiókját auditáljuk, ha nincs, akkor felmérjük a potenciális páciensei keresési szokásait, valamint az aktuális versenyt. Ezzel egyidőben összeállítjuk marketing stratégiáját, valamint a kivitelezési tervét.

A páciensei 74.6 százaléka megtekinti praxisa értékeléseit mielőtt dönt (forrás), ezért a reputáció-menedzsment kulcsfontosságú az egészségügyben. Segítünk automatizált és előszűrt módon pozitív értékeléseket gyűjteni, hogy mégtöbb új pácienst győzzünk meg a helyes döntésről!

Amit nem mérünk, az nem létezik. A legtöbb praxis legfontosabb üzleti interakciója a telefonhívás. És csak arra tudunk optimalizálni, amit mérünk. Egyedi szolgáltatásunkkal képesek vagyunk mérni, hogy a telehívások mely hirdetés lekattintása után érkeztek. Így olcsóbban és hatékonyabban hirdethetünk, mint versenytársai. >>Többet akarok tudni!

Potenciális páciensei keresési szokásait átfogóan felmérjük és ez alapján állítjuk be Google keresési kampányait. Meg kell értenünk, hogyan keresik az Önszolgáltatásait az átlagos Internet felhasználók, azaz milyen kulcsszavakat írni be a Google keresőben. E-nélkül nincs sikeres online jelenlét. >>Többet akarok tudni!

Közösségi média jelenlét ma már elkerülhetetlen, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy egészségügyi témában, hogyan hirdetünk, mert százezreket lehet elégetni a Facebookon eredmény nélkül. Mi pontosan tudjuk, milyen a hatékony és egyben etikus Facebook hirdetés. >>Többet akarok tudni!

Facebook és Instagram posztok látványosak, építik a praxis egóját, de sok esetben semmilyen eredményt nem hoznak. Mi pontosan tudjuk, hogy praxisának milyen közösségi kommunikációra van szüksége, hogy maximalizáljuk az eredményeit.

Szakmai vicc: Van egy hullád és elakarod rejteni? Tedd a hullát a Google kereső találati lista 2. oldalára… Aki ma nem látható a keresőben az nem létezik. További cél, hogy a Google ingyenes találatai közül további forgalmat tereljünk a weboldalunkra, amiből új pácienseket szerezhetünk. >>Többet akarok tudni!

Pácienseink csak azokat a tartalmakat találják meg az interneten, amikre van keresési találat. Építsünk szaktekintélyt, edukáljuk pácienseinket, szerezzünk ingyenesen felhasználókat a Google-ből és ezáltal több pácienst! 

Egy riport akkor jó, ha azonnal megértik annak tartalmát. Vizuális riportjaink fakocka egyszerűek, amiből azonnal megfogja érteni, hogy mennyit költöttünk hirdetésekre, valamint mennyi, valós eredményt (telefonhívást, űrlapkitöltést, új páciensek száma) generáltunk. Tabuk és bullshit nélkül, egyszerűen és érthetően. Mi ez és miért fontos?

Páciens-szerző garancia

Páciens-szerző garancia

Bízunk magunkban, nem viccelünk.

Legjobb tudomásunk szerint az országban egyedülállóként biztosítunk pénzvisszafizetési garanciát az egészségügyi szektorban.

Abban az esetben, ha az általunk épített marketing rendszerrel, 30 napon belül egy új érdeklődőt sem szerzünk, akkor a hirdetési fiók(ok) menedzsment díjának 100%-át elengedjük!

Gyakori kérdések

Akkor most mindenkinek segítetek?” (Még a közvetlen szomszédomnak is?)

Nem! Ha megállapodunk Önnel, akkor az adott városból KIZÁRÓLAG Önnek fogunk dolgozni.

Garanciát vállaltok a munkátokra?

Igen! Abban az esetben, ha az általunk épített marketing rendszerrel, 30 napon belül egy új érdeklődőt sem szerzünk, akkor a hirdetési fiók(ok) menedzsment díjának 100%-át elengedjük! 

Személyre szabhatóak a csomagok?

Igen! Ha a csomagokból valamelyik elemére nincs szükség, akkor tudunk egyedi árat képezni.

Van-e részletfizetési lehetőség?

Igen! Az összegtől függően 2 vagy 3 részletre szoktuk felosztani. Viszont a hirdetési fiók menedzsment díjaknál nincs ilyen lehetőség.

Milyen köttöségek vannak az együttműködés során?

Egy egyszerű, 30 napos felmondási idővel fogunk szerződni. Ez azt jelenti, hogy ha nem elégedett, akkor szinte azonnal tovább állhat.

“Van egy félkész, egyedi kódolású weboldalom. Befejezitek?”

“Az egyik ismerősöm mindezt féláron is megcsinálja. Miben különböztök?”

A válasz az alternatív költségben található.

Az alternatív költség azt jelenti, hogy mi az páciens mennyiség és bevételi érték, amit azért NEM FOG megkeresni, mert “szakértő jános” megnézett 5 youtube videót és azt állítja magáról, hogy online marketing szakember.

Mielőtt dönt, mindenképp gyűjtsön releváns, hiteles, leellenőrizhető és valós ügyfélvéleményeket a partneréről.

Mikor számíthatok érezhető eredményre?

Ha a praxis ajánlata, valamint a marketing gépezet rendben van, (akár) már másnaptól kezdve érezhetjük az eredményét. Viszont  a tapasztalat az, hogy kell 1-2 hónap, mire érdemleges következtetéseket lehet levonni a teljesítményről.

Weboldalkészítés esetén állandóan egyeztetni kell majd veletek?

Nem! Projektindulásnál átbeszéljük az elképzeléseket és ennyi. Nem fogjuk felesleges apró kérdésekkel piszkálni. Csapatunk erőssége a probléma-megoldás.  Viszont kivételt képeznek az orvosi, szakmai anyagok, amiket mindenképpen legalább egyszer el kell olvasnia.

Biztosan jól döntök?

A kérdés megválaszolására hoztunk egy grafikont, ami szemlélteti az ár-érték arányt, hozzáadott értéket, releváns piacismeretet összevetve minket más marketingessel vagy ügynökséggel.

Partnereink mondták

Varga Imre
Varga Imre
Vitalitás Fogászati Központ, Budapest - Zürich
Tovább olvasom
Idén márciusban nem várt kihívás elé került az egészségügyi cégünk, de Lili és Gergő segítségével sikerült pár nap alatt egy nagyon komoly és sikeres Svájcban futó google adwords koncepciót és kampányt összeállítanunk! Maximálisan tudom Őket ajánlani mind szakmailag, mind emberileg! Lili, Gergő, köszönet, és csak így tovább 😊👏👏👏
Czigler Péter
Czigler Péter
Clinident.hu
Tovább olvasom
Régóta futtatunk AdWords és Facebook kampányokat, de amióta Gergőék vették át a menedzselést, új távlatok nyíltak számunkra. Gergő jól felkészült szakember, és bármikor segítőkészen válaszolt a felmerült kérdeseinkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a versenytársaink kivételével. 😊
Ferenczi-Varga Nóra
Ferenczi-Varga Nóra
Várfok Dental, Székesfehérvár
Tovább olvasom
A Silicium Marketing Csapata menedzseli a Várfok Dental online kampányait. Ők készítették az új honlapunkat is. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, nagyon segítőkészek, minden kérdésünkre szinte azonnal válaszolnak. Nemcsak hogy a közös munka is flottul megy, de még az eredményekkel is elégedettek vagyunk.
Diósy Mónika
Diósy Mónika
fotona.com
Tovább olvasom
A Fotona orvostechnikai lézerek képviseletében kerestem meg Gergőéket, mert üzleti tanácsra volt szükségem. Gergő pillanatok alatt átlátta ezt a sokrétű és bonyolult, sok szereplős piacot és már a konzultáció alatt számtalan hasznos javaslattal, praktikus ötlettel és előnyös információkkal látott el, melyek gyorsan alkalmazhatóak. Szívből ajánlom mindenkinek!
Josa Valeria
Josa Valeria
ENT Specialist, Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház
Tovább olvasom
Úgy érzem, szépen alakul minden. Tele van a rendelésem szinte egy hétre előre (mindig picit jobban). Örülök annak, hogy a fül-orr-gégészeti rendelésem most olyan, amilyennek én szeretném.
Szilágyi Katalin
Szilágyi Katalin
Szila-Dent, Budapest
Tovább olvasom
Gergő nagyon impulzív, kreatív, pontos ! Mióta együtt dolgozunk a rendelő forgalma folyamatosan növekszik, jó szervező, mindenkinek ajánlom.
Schmidt Róbert
Schmidt Róbert
Orvosajanlo.hu (diagnosztika)
Tovább olvasom
Mióta az OrvosAjanlo csoport hirdetéseit Gergő kezeli, közel 20%-kal nőtt a bevételem. Segített pontosítani a konverziómérést, így jobban átlátom, mire költünk. Nagyon segítőkész, ha bármikor segítséget kérek tőle, azonnal reagál, szuper vele dolgozni!
Mikó Nóri
Mikó Nóri
Fogászat Velence
Tovább olvasom
Hosszú idő és több vérszegény honlapkészítő próbálkozása után végre rátaláltam Gergőre. Az első perctől értettük egymást, végig gördülékeny volt az együttműködés. Most van egy működő honlapunk, ami még jól is néz ki. Köszönöm Gergő és Lili!
Botos Tibor
Botos Tibor
denticalc.com | Tibor Dental London
Tovább olvasom
Gergő nemcsak az egyik legfelkészültebb fogászati marketinges, akivel az elmúlt években találkoztam, hanem a legbecsületesebb és legkorrektebb is. Nagy ember nagy tudással!
Hürkecz Dániel
Hürkecz Dániel
evobrands.hu
Tovább olvasom
Gergőék a marketing ügynökségem egyik legfontosabb külsős partnerei, több közös projektünk fut sikeresen. Maximálisan korrekt, és megbízható csapat, a legjobb PPC-sek, akikkel valaha dolgoztam!
Domán Zsolt
Domán Zsolt
domarketing.hu
Tovább olvasom
Nagyon tetszik Gergő gyakorlatias hozzáállása és az a rendszere, amivel a bejövő telefonhívásokat tűpontosan méri. Ha a cégedben az érdeklődők telefonon hívnak és meg akarod mondani, hogy pontosan honnan érkeztek (Fb, Google Ads, organikus vagy bármi UTM paraméter alapján), akkor Gergőt keresd!
Tomcsányi Dóri
Tomcsányi Dóri
tomcsanyi.hu
Tovább olvasom
Lili kezeli a TOMCSANYI márka online hirdetéseit (Facebook és Google hirdetéseket). Nagyon elégedett vagyok a hozzáállássával, a közösen elért eredményekkel. Minden kérdésemre, problémámra gyorsan és segítőkészen válaszol. Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy őszinte, korrekt marketingest kerest.
Leskó Tamás
Leskó Tamás
Villányi úti Fül-orr-gégészet, Budapest
Tovább olvasom
Gergővel évek óta dolgozunk együtt. Megoldásai az online és offline térben unikálisak. Három jelzővel tudnám együttműködésünket jellemezni: kimagasló színvonal, ügyfélközpontúság és profizmus. Bizalommal forduljatok hozzá.
Reikli Mária
Reikli Mária
artroflex.hu (porcerősítő)
Tovább olvasom
Lilivel kb. 2 éve dolgozunk együtt. Google Ads hirdetéskezelőként támogatja az értékesítési folyamatunk több pontját: lead generálás és direkt értékesítés. Rendkívül rugalmas és nyitott az új ötletekre, valamint a kéréseinkre.
Szabó László
Szabó László
innonic.hu
Tovább olvasom
Marketinget nem szoktam kiszervezni, de Gerivel kivételt tettem. Rendszerben gondolkodik. Nem csak beállít 2-3 hirdetést és aztán magára hagyja, majd küld egy heti reportot széttárva a kezeit és mondván; ennyi van a piacban. Ehelyett érti és pontosan ismeri a beteg útvonalát a hirdetéstől egészen a székig. Profi. Nem tudok mást mondani.
Nagyi-Panicz Carina
Nagyi-Panicz Carina
Coradent Sopron
Tovább olvasom
Jelentősen növekedett a páciens forgalom rendelőnkben mióta Gergővel és Lilivel együtt dolgozunk. Nagyon jó velük az együttműködés, profi csapat! Nagyon jó érzés hogy ilyen szuper marketingesünk van!
Baranyai Zsolt
Baranyai Zsolt
bariatria.hu
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok a segítségükkel. Mi sem mutatja jobban, mint hogy a feleségemet is Önökhöz írányítottam!

Kérdezne?

Kérjen ingyenes konzultációt!