500+ millió forint digitális tapasztalat után…

Egyszerű, GDPR barát

Páciensszerző
Weboldalkészítés orvosoknak

Grafikától a szövegírásig. Kulcsrakészen.

Vonzó, ütős online jelenlét

Bizonyított és tesztelt egészségügyi marketing megoldásokat építünk, amik új távlatokat nyitnak meg magánpraxisa növekedésében. 

Sikerünket kizárólag partnereink csordulásig telt naptárában mérjük.

Az online értékesítés a weboldalával kezdődik.

Orvosokra szabott honlap, amely pácienseket szerez

Páciensközpontú tervezés

Számunkra egy mérőszám létezik: hány pácienst szerzek az internetről. Ezért weboldalát a kifinomult webdizájn trendek mellett a konverzió-optimalizálás vastörvényeinek alárendelve készítjük el. Továbbá átfogó versenytárs-elemzést végzünk, hogy online jelenlétével piaca domináns szereplője legyen. Mindezt orvosláshoz méltóan!

Szöveg, ami tényleg elad

Honlapjának egy célja van: adjon el. A webszövegeinknek MINDEN kérdésre és kifogásra választ kell adnia a felhasználónak. Bőséges információval látjuk el a honlaplátogatókat, hogy döntésüket felgyorsíthassuk és meggyőzzük őket, hogy ÖN a leglogikusabb választás a piacon. A szövegírás művészet, amivel befolyásolhatja és cselekvésre bírhatja álmai ügyfeleit.

1001 képernyőre tervezve

2019-től a felhasználók 82%-a mármobilon internetezik.

Ezért potenciális páciensei a metrón, a buszon, otthon a kanapén feküdve böngésznek, hogy megoldást találjanak problémájukra.

Új honlapja MINDEN képernyőméreten szuper felhasználói élményt fog biztosítani, amely növeli bejelentkezések arányát és egyben praxisa bevételeit.

Referencia munkánk, ami a Mi szívünket is megdobogtatja.

2017 év végén Carina és Nándor megkeresett, hogy tegyem rendbe a weboldalukat, mert se a Google-ben nem voltak láthatóak, valamint nagyon ügyfelet se hozott nekik a weboldaluk.

Természetesen a megoldást kulcsrakészen szállítottuk (grafikától a hirdetések elindításáig) és hatékony online hirdetéseink segítségével minden hónapban több új, nagyértékű pácienst szerzünk az osztrák piacról.

Hogy a technikai sallang se maradjon el: a Google PageSpeed insight eszközével 100-ból 92 pontot sikerült elérnünk.

Partnereink mondták

Varga Imre
Varga Imre
Vitalitás Fogászati Központ, Budapest - Zürich
Tovább olvasom
Idén márciusban nem várt kihívás elé került az egészségügyi cégünk, de Lili és Gergő segítségével sikerült pár nap alatt egy nagyon komoly és sikeres Svájcban futó google adwords koncepciót és kampányt összeállítanunk! Maximálisan tudom Őket ajánlani mind szakmailag, mind emberileg! Lili, Gergő, köszönet, és csak így tovább 😊👏👏👏
Czigler Péter
Czigler Péter
Clinident.hu
Tovább olvasom
Régóta futtatunk AdWords és Facebook kampányokat, de amióta Gergőék vették át a menedzselést, új távlatok nyíltak számunkra. Gergő jól felkészült szakember, és bármikor segítőkészen válaszolt a felmerült kérdeseinkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a versenytársaink kivételével. 😊
Ferenczi-Varga Nóra
Ferenczi-Varga Nóra
Várfok Dental, Székesfehérvár
Tovább olvasom
A Silicium Marketing Csapata menedzseli a Várfok Dental online kampányait. Ők készítették az új honlapunkat is. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, nagyon segítőkészek, minden kérdésünkre szinte azonnal válaszolnak. Nemcsak hogy a közös munka is flottul megy, de még az eredményekkel is elégedettek vagyunk.
Diósy Mónika
Diósy Mónika
fotona.com
Tovább olvasom
A Fotona orvostechnikai lézerek képviseletében kerestem meg Gergőéket, mert üzleti tanácsra volt szükségem. Gergő pillanatok alatt átlátta ezt a sokrétű és bonyolult, sok szereplős piacot és már a konzultáció alatt számtalan hasznos javaslattal, praktikus ötlettel és előnyös információkkal látott el, melyek gyorsan alkalmazhatóak. Szívből ajánlom mindenkinek!
Josa Valeria
Josa Valeria
ENT Specialist, Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház
Tovább olvasom
Úgy érzem, szépen alakul minden. Tele van a rendelésem szinte egy hétre előre (mindig picit jobban). Örülök annak, hogy a fül-orr-gégészeti rendelésem most olyan, amilyennek én szeretném.
Szilágyi Katalin
Szilágyi Katalin
Szila-Dent, Budapest
Tovább olvasom
Gergő nagyon impulzív, kreatív, pontos ! Mióta együtt dolgozunk a rendelő forgalma folyamatosan növekszik, jó szervező, mindenkinek ajánlom.
Schmidt Róbert
Schmidt Róbert
Orvosajanlo.hu (diagnosztika)
Tovább olvasom
Mióta az OrvosAjanlo csoport hirdetéseit Gergő kezeli, közel 20%-kal nőtt a bevételem. Segített pontosítani a konverziómérést, így jobban átlátom, mire költünk. Nagyon segítőkész, ha bármikor segítséget kérek tőle, azonnal reagál, szuper vele dolgozni!
Mikó Nóri
Mikó Nóri
Fogászat Velence
Tovább olvasom
Hosszú idő és több vérszegény honlapkészítő próbálkozása után végre rátaláltam Gergőre. Az első perctől értettük egymást, végig gördülékeny volt az együttműködés. Most van egy működő honlapunk, ami még jól is néz ki. Köszönöm Gergő és Lili!
Botos Tibor
Botos Tibor
denticalc.com | Tibor Dental London
Tovább olvasom
Gergő nemcsak az egyik legfelkészültebb fogászati marketinges, akivel az elmúlt években találkoztam, hanem a legbecsületesebb és legkorrektebb is. Nagy ember nagy tudással!
Hürkecz Dániel
Hürkecz Dániel
evobrands.hu
Tovább olvasom
Gergőék a marketing ügynökségem egyik legfontosabb külsős partnerei, több közös projektünk fut sikeresen. Maximálisan korrekt, és megbízható csapat, a legjobb PPC-sek, akikkel valaha dolgoztam!
Domán Zsolt
Domán Zsolt
domarketing.hu
Tovább olvasom
Nagyon tetszik Gergő gyakorlatias hozzáállása és az a rendszere, amivel a bejövő telefonhívásokat tűpontosan méri. Ha a cégedben az érdeklődők telefonon hívnak és meg akarod mondani, hogy pontosan honnan érkeztek (Fb, Google Ads, organikus vagy bármi UTM paraméter alapján), akkor Gergőt keresd!
Tomcsányi Dóri
Tomcsányi Dóri
tomcsanyi.hu
Tovább olvasom
Lili kezeli a TOMCSANYI márka online hirdetéseit (Facebook és Google hirdetéseket). Nagyon elégedett vagyok a hozzáállássával, a közösen elért eredményekkel. Minden kérdésemre, problémámra gyorsan és segítőkészen válaszol. Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy őszinte, korrekt marketingest kerest.
Leskó Tamás
Leskó Tamás
Villányi úti Fül-orr-gégészet, Budapest
Tovább olvasom
Gergővel évek óta dolgozunk együtt. Megoldásai az online és offline térben unikálisak. Három jelzővel tudnám együttműködésünket jellemezni: kimagasló színvonal, ügyfélközpontúság és profizmus. Bizalommal forduljatok hozzá.
Reikli Mária
Reikli Mária
artroflex.hu (porcerősítő)
Tovább olvasom
Lilivel kb. 2 éve dolgozunk együtt. Google Ads hirdetéskezelőként támogatja az értékesítési folyamatunk több pontját: lead generálás és direkt értékesítés. Rendkívül rugalmas és nyitott az új ötletekre, valamint a kéréseinkre.
Szabó László
Szabó László
innonic.hu
Tovább olvasom
Marketinget nem szoktam kiszervezni, de Gerivel kivételt tettem. Rendszerben gondolkodik. Nem csak beállít 2-3 hirdetést és aztán magára hagyja, majd küld egy heti reportot széttárva a kezeit és mondván; ennyi van a piacban. Ehelyett érti és pontosan ismeri a beteg útvonalát a hirdetéstől egészen a székig. Profi. Nem tudok mást mondani.
Nagyi-Panicz Carina
Nagyi-Panicz Carina
Coradent Sopron
Tovább olvasom
Jelentősen növekedett a páciens forgalom rendelőnkben mióta Gergővel és Lilivel együtt dolgozunk. Nagyon jó velük az együttműködés, profi csapat! Nagyon jó érzés hogy ilyen szuper marketingesünk van!
Baranyai Zsolt
Baranyai Zsolt
bariatria.hu
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok a segítségükkel. Mi sem mutatja jobban, mint hogy a feleségemet is Önökhöz írányítottam!

Kérdezne?

Kérjen ingyenes konzultációt!

Miért Mi vagyunk a leglogikusabb választás?

Nem hiszünk a több órás “pofavizitekben”.

Akár egy 20 perces meetinget követően a kósza ötletből kulcsrakész projektet szállítunk.

Nem játszunk az idejével, tudjuk mi a dolgunk.

Siteri Gergő és Ásztai Lili

Silicium Egészségügyi Marketing

Siteri Gergő és Ásztai Lili

Silicium Egészségügyi Marketing

Akiknek már számos problémát megoldottunk

Működő egészségügyi marketing megoldásokat építünk.
Amik autopilótaként szállítják a minőségi érdeklődőket.  Éjjel. Nappal.

A dolog igen egyszerű: Megépítünk egy marketing rendszert, ami érdeklődőket szerez és gondozza őket addig, amíg páciensekké nem válnak… és így tovább.

Az online marketing csak akkor működik, ha minden eleme szorossan összedolgozik.

Közösen megkeressük a fejlődési lehetőségeket, kidolgozzuk az egészségügyi marketing stratégiáját, hogy az  elkövetkezendő évben megnöveljük bevételeit!

Jól hangzik ugye?